top of page
FRA 68°N SIDEN 2010-4.png

68°N
- ET 
NYHETSBREV

THOMAS OF NORWAY NEWSLETTER

68°N er et nyhetsbrev fra Thomas of Norway. Dette dropper inn i innboksen din seks ganger i året, og det inneholder informasjon om kommende forestillinger, prosjekter og andre relevante nyheter. 

 

Thomas of Norway respekterer ditt personvern og gir aldri ut din informasjon. Ved å melde deg på nyhetsbrevet gir du samtykke til at Thomas of Norway oppbevarer din e-postadresse for å kunne sende deg nyhetsbrev i henhold til beskrivelsen over. Du har rett til å få vite hvilken informasjon Thomas of Norway oppbevarer om deg, og hvordan denne informasjonen oppbevares. Kontakt Thomas of Norway for informasjon om dette.

 

Den eneste informasjonen som trengs for å bli med er din e-post, og Thomas of Norway vil ikke kunne se ditt navn, kjønn, alder, eller annen informasjon om deg. Du kan melde deg på ved å fylle ut feltet til høyre i bunnen av denne siden. Ønsker du å melde deg av, finnes det en lenke for avmelding i bunnen av nyhetsbrevet. 

 

Ansvarlig redaktør for oppbevaring av din data og nettstedet www.thomasofnorway.com:

 

Thomas Voll

Telefon: +47 41170174

E-post: mail@thomasofnorway.com.

Har du spørsmål omkring oppbevaring av din informasjon, eller om nyhetsbrevet, kan du når som helst kontakte Thomas of Norway på e-post. 

 

bottom of page