top of page

Thomas of Norway avvikler kompaniets Facebook-side fra 01.12.2023

Oppdatert: 5. feb.

Fra og med 1. desember 2023 avvikler Thomas of Norway Facebook-siden Thomas of Norway. Tilstedeværelsen på Instagram, som også eies av Meta, vil vurderes fortløpende. Årsaken er blant annet den økende mengden svindelforsøk og spam over tid, uvilkårlig utestengelse i perioder på ugyldig grunnlag, og falske beskyldninger fra Meta om brudd på plattformens retningslinjer.


Facebook oppleves i stadig økende grad som en utrygg og ustabil plattform når det kommer til digital sikkerhet. Den siste tiden har Thomas of Norway hatt en rekke ubehagelige opplevelser knyttet til bruk av plattformen Facebook som eies av Meta, som blant annet handler om gjentatte påstander om brudd på plattformens retningslinjer relatert til innhold som publiseres på siden, falske påstander om brudd på opphavsrett til eget arbeid, og store mengder spam og falske trusler fra falske profiler. Med bakgrunn i dette velger Thomas of Norway å avslutte bruk av Facebook.


Inntil videre videreføres bruken av Instagram, som også eies av Meta. For deg som har fulgt Thomas of Norway på Facebook, anbefaler jeg å bli medlem av nyhetsbrevet 68°N. Da vil du få informasjon som ellers ville vært publisert på blant annet Facebook i form av nyhetsbrev til din e-post. Nyhetsbrevene sendes ut én gang per måned.


Kunstnerisk integritet og ytringsfrihet er viktige verdier for Thomas of Norway, og utviklingen på Facebook over tid oppleves ikke som forenelig med dette synet.


Skulle du komme over Thomas of Norway-sider på Facebook etter 01.01.2024 er de falske, og bør derfor rapporteres inn til Meta/Facebook. Du finner alltid lenker til de reelle Thomas of Norway-profiler i sosiale medier på www.thomasofnorway.com om du skulle være i tvil.

0 kommentarer

Comments


bottom of page