top of page

Thomas of Norway avvikler kompaniets Facebook-side fra 01.12.2023

Fra og med 1. desember 2023 legger Thomas of Norway ned Facebook-siden Thomas of Norway. Tilstedeværelsen på Instagram, som også eies av Meta, vil vurderes fortløpende. Årsaken er blant annet mengden svindelforsøk og spam over tid, uvilkårlig utestengelse i perioder på ugyldig grunnlag, og grove falske beskyldninger fra Meta om brudd på plattformens retningslinjer


Facebook oppleves i stadig økende grad som en useriøs og ustabil plattform når det gjelder digital sikkerhet. Den siste tiden har Thomas of Norway hatt en rekke ubehagelige opplevelser knyttet til bruk av Facebook, som blant annet handler om gjentatte grove påstander fra Meta om brudd på flattformens retningslinjer relatert til innhold som publiseres på siden, falske påstander om brudd på opphavsrett til eget arbeid, og store mengder spam og falske trusler fra falske profiler. Belastningen rundt bruken av Facebook har over tid vært så stor at Thomas of Norway har kommet til beslutningen om å avvikle bruken av plattformen - også for ungdomskompaniet Aorta Dansekompani.


Inntil videre videreføres Instagram-kontoen @thomasofnorway_official, men det arbeides med å finne alternative løsninger. For deg som har fulgt Thomas of Norway på Facebook, anbefaler jeg å bli medlem av nyhetsbrevet 68°N. Da vil du få informasjon som ellers ville vært publisert på blant annet Facebook, i form av nyhetsbrev til din e-post. Nyhetsbrevene sendes ut maks én gang per måned.


Digital trivsel, kunstnerisk integritet og ytringsfrihet er viktige verdier for Thomas of Norway, og utviklingen til Facebook over tid oppleves ikke som forenelig med med dette synet.


Skulle du komme over Thomas of Norway-sider på Facebook etter 01.01.2024 er de falske, og da ber jeg om hjelp med å rapportere de inn slik at de blir fjernet.


Du finner alltid lenker til de reelle Thomas of Norway-profiler i sosiale medier på www.thomasofnorway.com om du skulle være i tvil.0 kommentarer
bottom of page