AORTA / PÅMELDING

 

 

 

 

Endelig! Aorta Dansekompani har hatt en lang pause, og endelig er vi klare til å ta opp våre aktiviteter igjen. 

 

For skoleåret 2021-2022 viderefører vi samlingsbaserte klasser. Det er fortsatt noen elementer av usikkerhet, og derfor videreføres denne modellen. For høsten 2022 legges det opp til 2 samlinger og våren 2022 er det planlagt 3 samlinger. Man kan delta på én eller flere samlinger, alt ettersom hva man har lyst til. Aorta passer for deg som er nyskjerrig på dans og du behøver ikke ha erfaring med dans for å delta. Hos Aorta møter du kunstneren og du får et dykk inn i dansen som kunstart. Det fokuseres likeverdig på den tekniske forståelsen av dansen som den kreative utfoldelsen, og passer for både gutter og jenter i aldersgruppen 8-18 år. Maks antall plasser per gruppe er 10 deltakere. Prisen per samling er 850 kr per deltaker og faktureres på forskudd med 14 dagers betalingsfrist. 

 

På grunn av omstendighetene rundt koronaviruset blir undervisningen tilpasset etter de anbefalinger og retningslinjer som foreligger fra mydighetene. Vi tar smittevern på alvor og du som elev skal føle deg trygg når du danser hos oss! Du som forelder skal også være trygg på at ditt barn blir ivaretatt på best mulig måte. Som alltid med Aorta er det maks 10 plasser per gruppe og dette vil videreføres (8 plasser for klasser med voksne). Thomas of Norway følger de gjeldene råd fra myndighetene og som vi alle vet kan situasjonen endres raskt. Derfor vil datoer for fremtidige kurs legges ut ca. 6 uker før kursstart. Dersom et kurs må avlyses på grunn av koronaviruset, vil din påmelding annulleres og du skal selvfølgelig ikke betale avgiften. 

WORKSHOP # 1 / 2021


Lofoten Kulturhus, Lillemolla

Svolvær (NO)   

Datoer:

Dansestil: Moderne/samtidsdans 

Tid: 17:00 - 18:30 (08-13 år)

Tid: 18:30 - 20:00 (14-18 år)

Pris: 850 kr

Påmeldingsfrist: 

Antall plasser: 10 pr gruppe

  

HAR DU LYST TIL Å VÆRE MED?

 

Da fyller du ut skjemaet under og sender det inn.Dersom du er under 18 år må en foresatt fylle ut skjemaet for deg ettersom påmeldingen er bindende. Vi kan dessverre ikke ta i mot påmeldinger etter fristen. Det er viktig at du fyller ut korrekt informasjon og alle felt må fylles ut før skjemaet kan sendes inn. Om du har spørsmål angående påmelding kan du sende en e-post til mail@thomasofnorway.com. Vi har respekt for den informasjonen du oppgir til oss og vil under ingen omstendigheter formidle denne videre til andre uten ditt samtykke. Du kan til en hver tid få innsyn i hvilken informasjon Thomas of Norway har om deg ved å ta kontakt. . 

Følgende informasjon må oppgis: 

 • Elevens fulle navn

 • Elevens alder

 • Navn på foresatt/foresatte 

 • Postadresse

 • E-post for faktura 

 • Har eleven danset før? Hvis ja, hva og hvor lenge? 

All informasjon i skjemaet behandles konfidensielt. Før du sender inn skjemaet ber vi deg lese igjennom vilkår og regler under.  

 

VILKÅR OG REGLER 

 • All påmelding er bindende. Det betyr at når du har sendt inn en søknad om plass forplikter du deg også til å betale kursavgiften dersom du tilbys en plass.  

 • Du er selv ansvarlig for å sørge for at vi har riktig kontaktinformasjon slik at vi kan kontakte deg.

 • Du samtykker til at vi oppbevarer informasjonen i skjemaet så lenge barnet/du er elev ved Aorta Dansekompani.

 • Kursavgiften betales mot faktura til den e-posten du har oppgitt i skjemaet. Fakturaen vil ha 14 dagers betalingsfrist. 

 • Kursavgiften refunderes ikke.  

 • Covid-19: all påmelding er bindende men unntak fra dette gjelder dersom Thomas of Norway må avlyse på grunn av lokale nedstengninger knyttet til Covid-19. Merk at en slik avlysning kan komme med svært kort varsel, alt etter som når vi får beskjed om dette.

Takk for din påmelding! Du høres i fra oss innen kort tid.