AORTA DANSEKOMPANI / PÅMELDING

 

 

For skoleåret 2020/2021 viderefører Aorta dansekompani samlingsbaserte klasser. For høsten 2020 legges det opp til 1 samling og våren 2021 er det planlagt 2 samlinger. Man kan delta på én eller flere samlinger, alt ettersom hva man har lyst til. Aorta passer for deg som er nyskjerrig på dans og du behøver ikke ha erfaring med dans for å delta. Hos Aorta møter du kunstneren og du får et dykk inn i dansen som kunstart. Det fokuseres likeverdig på den tekniske forståelsen av dansen som den kreative utfoldelsen og passer for både gutter og jenter i aldersgruppen 8-18 år. Maks antall plasser per gruppe er 10 deltakere.Prisen per samling er 850 kr per deltaker og faktureres på forskudd med 14 dagers forfall. Elever som allerede har elevplass behøver ikke å benytte skjemaet under, men kan melde seg på ved å kontakte Thomas of Norway på e-post, telefon eller Facebook Messenger. På grunn av omstendighetene rundt koronaviruset blir undervisningen tilpasset etter de anbefalinger og retningslinjer som foreligger fra mydighetene. Vi tar smittevern på alvor og du som elev skal føle deg trygg når du danser hos oss! Du som forelder skal også være trygg på at ditt barn blir ivaretatt på best mulig måte. Som alltid med Aorta er det maks 10 plasser per gruppe og dette vil videreføres (8 plasser for klasser med voksne). Thomas of Norway følger de gjeldene råd fra myndighetene, og som vi alle vet kan situasjonen endres raskt. Derfor vil datoer for fremtidige kurs legges ut ca. 6 uker før kursstart. Dersom et kurs må avlyses på grunn av koronaviruset og nye restriksjoner vil din påmelding annulleres og du skal selvfølgelig ikke betale avgiften. 

HAR DU LYST TIL Å VÆRE MED? Da fyller du ut skjemaet på denne siden, som vil være tilgjengelig fra 6 uker før kursets start. Dersom du er under 18 år må en foresatt fylle ut skjemaet for deg ettersom påmeldingen er bindende. Vi kan dessverre ikke ta i mot påmeldinger etter fristene. Det er viktig at du fyller ut korrekt informasjon og alle felt må fylles ut før skjemaet kan sendes inn. Om du har spørsmål angående påmelding eller ønsker å komme i kontakt kan du sende en e-post til mail@thomasofnorway.com. Vi har respekt for den informasjonen du oppgir til oss og vil under ingen omstendigheter formidle denne videre til andre uten ditt samtykke. Du kan til en hver tid få innsyn i hvilken informasjon Thomas of Norway har om deg ved å kontakte Thomas of Norway. Følg Aorta dansekompani på Facebook og Instagram, så får du oppdateringer og informasjon om kommende kurs! 

COVID-19 Vi ønsker at alle skal føle seg trygge og komfortable, og på grunn av situasjonen vi står i har Thomas of Norway besluttet å utsette all aktivitet med Aorta Dansekompani til over nyttår (vinter/vår 2021). Vi følger nøye med på situasjonen og kommer sterkere tilbake når tiden er moden for det. Du vil finne oppdateringer om oppstarten på denne siden og på vår Facebook-side. Om du har spørsmål kan du enkelt ta kontakt ved å fylle ut skjemaet her

  • Hvit Facebook Ikon
  • Hvit Instagram Ikon
  • Hvit Vimeo Ikon

THOMAS OF NORWAY / DANCER. CHOREOGRAPHER

© 2010 - 2021 - THOMAS OF NORWAY